HIDRO-BUILD kft. MAGYARORSZÁG .

           CSALÁDI  HÁZ  TERVEZÉSE  ÉPITÉSE                


Articles

 • Article 1

  Ingyenes a tervezési díj ha a kivitelezési munkákat részben vagy teljes egészében megrendelik. További kedvezmény illeti meg a III. kerületi lakosokat. Ezen felül további kedvezmény jár a III. kerület Csillaghegyi lakosoknak. A tervezést teljes körűen estleg egyeztetésekkel együtt is vállaljuk.
  read more >>

 • Article 2

  A kivitelezés minden fázisában otthon vagyunk a külömböző szakmákat teljes hatáskörben elvégezzük ellátjuk. Az épitkezés teljes időtartama alatt müszaki és szakmai vezetést biztositunk még akkor is ha ez esetlegesen más szervezetnek vagy szervnek volna a feladata.

  read more >>
 • Article 3

  A kivitelezés időtartama alatt a müszaki dokumentáciot biztositjuk még akkor is ha nem rendelnek kiviteli terveket. A kiviteli tervek hiányából adódó félreértéseket müszaki problémákat épitési naplóban rögzitett skiccek vázlatok alapján megprobáljuk kiküszöbölni elkerülni esetlegesen tisztázni még akkor is ha ezt szerzödésben nem vállaltuk.

  read more >>
 • Article 4

  A müszaki átadás-átvételi eljárás keretén belül mindent megteszünk annak érdekében hogy, a megrendelő a szükséges dokumentációval rendelkezzen. A müszaki átadás-átvételt akadályozó körülményeket elháritjuk elháritatjuk esetlegesen ez ügyben eljárunk a megrendelő helyet.

  read more >>
Tárhely bérlés - Domain foglalás - Virtuális szerver - Szerver bérlés